Spleta TV
na voljo v Google Play

05. 09. 2010

6. Evropski festifal kulture in umetnosti gluhih SALVIA 2010 v Ljubljani

Kdaj: od 2. do 9. oktobra 2010

Kje: SiTiTeater BTC in Stara Elektrarna v Ljubljani

Otvoritev: sobota, 2. 10. ob 17. uri v SiTiTeatru

6. evropski festival kulture in umetnosti gluhih SALVIA 2010 organizira Kulturno in izobraževalno društvo luhih (KIDG) Mavrica iz Murske Sobote www.kidg-mavrica.com.

Gledališko ustvarjalnost bo prikazalo 20 skupin iz Velike Britanije, Litve, Estonije, Srbije, Hrvaške, Italije, Nemčije, Španije, Češke, Belgije, Izraela in Grčije, Slovenijo pa bodo zastopali gledališčniki Tihe stopinje, Medobčinsko društvo gluhih in naglušnih za Gorenjsko – AURIS, Mestno društvo gluhih Ljubljana, Društvo gluhih in naglušnih Celje, Društvo gluhih in naglušnih Severne Primorske, Medobčinsko društvo gluhih in naglušnih Velenje in Gledališka skupina Ona-On.

Vabimo vas na otvoritev festivala SALVIA 2010, ki bo v soboto, 2. 10. ob 17. uri v SiTiTeatru. Po svečani otvoritvi, katere častni gost bo Zoran Janković, župan MOL, in premieri gledališke igre se bomo še naprej prijetno družili ob zakuski.

Predstave gledaliških skupin bodo potekale v prostorih Stare Elektrarne in v SiTiTeatru v BTC-ju. Festivalski urnik in cene vstopnic si oglejte TUKAJ.

Dodatne informacije:

info@kidg-mavrica.com

OOVOO: theater_onaon

Camfrog: theater_onaon

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več