Spleta TV
na voljo v Google Play

O nas

Spletna TV si uspešno utira pot v medijskem prostoru že petnajst let

Od našega začetka, januarja 2007, smo na Spletni TV objavili okrog 5000 različnih vsebin in dosegli milijonsko gledanost. Smo specializirani za raziskovalno novinarstvo s področja okvar sluha. Odkrivamo napake, diskriminacijo, spremljamo spreminjanje in izvajanje zakonodaje, soočamo mnenja in iščemo rešitve za boljše življenje gluhih in naglušnih. Spletna TV ponuja informativne, izobraževalne, dokumentarne, kulturne, zabavne in športne vsebine lastne produkcije.

SpletnaTV

Spremljate nas lahko tudi na mobilni aplikaciji. Najdete nas na Google play

Programske vsebine Spletne TV so dostopne na sodobnih komunikacijskih kanalih, in sicer na www.spletnatv.si, Youtube/Spletna TV, Facebook/SpletnaTV in Instagram/zveza_gns.

Ponosni smo na številne naše dosežke

V naši produkciji so nastali dokumentarni filmi Lastovke letajo nizko, režiserja Tadeja Čatra. Jezik enakopravnosti in 62.a scenaristke Tine Grošelj in režiserja Marka Kumra Murča ter Preslišani uspehi, scenaristke Tine Grošelj in režiserja Ludvika Rodiča.

SpletnaTV

Pripravili smo številne odmevne kampanje. Med njimi Tudi to je slovenščina.

Tudi to je slovenščina

Ozaveščali smo ljudi tudi o pomembnosti skrbnega ravnanja s sluhom.

Ravnanje

Predstavili gluhe športnike, ki so nas zastopali na olimpijskih igrah gluhih, kjer sta leja Glojnarič in Iris Breganski osvojili vsaka dve zlati in bronasti medalji v mnogoboju in skoku v višino. Marino Kegl je bil četrti v tenisu, Tadej Enci enajsti v teku na 400 metrov.

reprezentanca

Da je lahko dostopna tudi glasba, smo pokazali s skladbo Tople oči, ki je postala zvočna kulisa zgodovinskega vpisa slovenskega znakovnega jezika in jezika gluhoslepih v ustavo. Izvajalka pesmi Nina Pušlar je po dolgih letih združila moči z Uršo in Matjažem Vlašičem. Pesmi ne manjka več veliko do magične meje milijon in pol ogledov na Youtube, kjer si jo lahko ogledate.

Ravnanje

Od zvočne kulise smo stopili še korak dlje in s pesmijo Verjemi vase, kjer so avtorja scenarija reper Ževža in Emina Gazibera ter režiser Ludvik Rodič realizirali prvi glasbeni video spot, ki v celoti v ospredje postavi znakovni jezik.

Verjemi vase

mag. Tina Grošelj, urednica Spletne TV

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.