Spleta TV
na voljo v Google Play

21. 02. 2022

Predstavitev Inkubatorja Sežana

Inkubator d.o.o. Sežana in Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije pripravljata program Podjetniške šole za osebe z izgubo sluha. Trodnevna brezplačna podjetniška šola, ki bo imela za osnovo kreativno doživetje, bo potekala aprila 2022 v osrčju Krasa in Brkinov. Namenjena je tako tistim, ki imajo podjetniško idejo in bi jo radi razvili, kot tudi tistim, ki želijo pridobiti podjetniške veščine.

Inkubator d.o.o. Sežana, najstarejši in največji podjetniški inkubator v Sloveniji, že več kot 30 let nudi podjetniško podporo pri zagonu, razvoju in rasti inovativnih podjetij.

Na video-srečanju, ki je potekalo v začetku februarja, so direktor Inkubatorja Sežana Dorijan Maršič, pomočnica direktorja Maja Cergol Lipnik in podjetniška svetovalka Lara Pirc bolj podrobno predstavili podporno okolje, v sklopu katerega ponujajo: infrastrukturo, ustrezno poslovno okolje, promocijo za podjetja, svetovanje, izobraževanje ter mreženje podjetij in posameznikov.

V drugem delu pa so predstavili Podjetniško šolo za osebe z izgubo sluha, ki bo izvedena v sodelovanju z Višjo strokovno šolo Srečka Kosovela v Sežani, ki izvaja dva študijska programa: oblikovanje materialov in fotografija. Udeleženci bodo namreč uporabili različne tehnike kreativnega razmišljanja pri gradnji svoje podjetniške ideje.

Vabljeni k poslušanju in kar pogumno s svojim idejami na plano!
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več