Spleta TV
na voljo v Google Play

20. 07. 2016

Simobil pripravil nov naročniški paket za gluhe in naglušne

Simobil

Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil je pripravili posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniški paket, za katerega bodo uporabniki mesečno odšteli 14,99 evra, je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov, so sporočili iz družbe.

Kot so zapisali v družbi, gluhi in naglušni mobilne naprave uporabljajo predvsem za prenos podatkov, video klice in pošiljanje sporočil, manj za glasovne klice. V naročniški paket je zato vključena neomejena količina sporočil SMS in MMS, 16 gigabajtov prenosa podatkov, dodatna kartica SIM za prenos podatkov za tablične računalnike in neomejene minute za klice v vsa slovenska omrežja, je povedal vodja produktnega marketinga v Simobilu Miran Razoršek.

V primeru, da uporabniki presežejo 16 gigabajtov prenosa podatkov, pa lahko zakupijo dodatne količine po ceni treh evrov za gigabajt prenosa podatkov, je dodal Razoršek.

Gluhim in naglušnim je na voljo tudi nakup mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov na obroke brez obresti. Hkrati pa lahko unovčijo tudi svojo vrednotnico za nakup tehničnega pripomočka, ki jo izda ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v znesku do 320 evrov, so še zapisali v Simobilu.

Vir:STA

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več