Spleta TV
na voljo v Google Play

26. 11. 2020

Vabilo na ZOOM predavanje »Skrb za duševno zdravje v času ukrepov«

Naslednji teden, v četrtek 3. 12. 2020 ob 18h, bomo na Zvezi društev gluhih in naglušnih Slovenije izvedli predavanje z naslovom: Skrb za duševno zdravje v času ukrepov. Za prenos predavanja potrebujete aplikacijo ZOOM.
Z nami bosta Dr. Andreja Poljanec in Dr. Ajda Pfifer. Docent dr. Andreja Poljanec je psihologinja in specialistka zakonske in družinske terapije ter supervizorka. Njena področja raziskovanja so predvsem delo z mladimi, rahločutno starševstvo, partnerski odnosi, šolstvo in vzgoja, duševna pomoč gluhim in naglušnim - vse v povezavi s teorijo navezanosti in nevroznanostjo.  Tokrat nam bo predstavila pomen sočutnih/rahločutnih odnosov, osebnostnega in čustvenega zorenja v času stiske glede virusa. Izvedeli bomo kako živeti v odnosih, da bomo sproščeni in  zadovoljni. Po predavanju dr. Poljanec se nam bo pridružila dr. Ajda Pfifer. Prva pri nas, ki skuša gluhe osebe razumeti tudi kot raziskovalka. Pred časom je tako v tej luči uspešno zagovarjala dizertacijo z naslovom: Zgodnji dostop do znakovnega jezika in jezikovna kompetentnost gluhih otrok. S srčnostjo in empatijo si je počasi pridobila zaupanje oseb z okvaro sluha. Na tokratnem predavanju nam bo razložila kaj stres je in kako se ga v teh časih čim bolje ubraniti.
 
Predavanje je brezplačno in je namenjeno vsem osebam z okvaro sluha. Prijave so obvezne in se zaključijo v torek, 1. 12. 2020. Link do prijav najdete zgoraj v objavi. Predavanje bo trajalo 1,5h.
Za sprotno podnaslavljanje in tolmačenje bo poskrbljeno.
 
Vljudno vabljeni k prijavi.

LINK DO PRIJAVE:
https://docs.google.com/forms/d/1NLFmatARB-ueqLwF1SBE80iE3SuSYRhzFIsC4hp1Jf0/edit
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več