Spleta TV
na voljo v Google Play

11. 11. 2010

3.tekma: Slovenija - Izrael 3:3 (VIDEO IN IZJAVE)

Strelci naše ekipe: Jovič 2, Dvorančič 1

Kot doslej so se fantje zjutraj ob sedmih zbrali pred hotelom in šli na enourni tek. Fizioterapevt je imel veliko dela, saj je moral fantom poškodbe in boleče mišice odpraviti z masiranjem in z tabletami. Ko je bilo vse to narejeno in postorjeno, smo še preverili, da ni kateri od igralcev kaj pozabil, predvsem pa akreditacijske karte, kajti če jo pozabijo, ne morejo tekmovati, ker vse to moramo uro pred začetkom tekme dati četrtemu sodniku na vpogled. Med tekmo je Aleš Škof dobil rumeni karton, ki pa je že to drug rumen karton do sedaj, a je pa previdno igral do konca tekme. Na treh tekmah smo dobili samo tri rumene kartone. Prvo je dobil Mustafa Buljubašić, ker je prehitro vrgel markirno majico rezerve naslednjemu igralcu za zamenjavo, kar je sodnik opazil in mu takoj prisodil rumen karton. O poteku tekme lahko preberete spodnje izjave trenerja in naj strelca Jovića. Z uvrstitvijo v osmino finala se vsem ekipam kazni in kartoni izbrišejo. Po tekmi smo šli gledati, kakšen nogomet igrajo Danci in da se pripravimo na jutrišnjo tekmo. Z fizioterapevtom Primožem, ki mi veliko pomaga pri prevajanju angleškega jezika in je praktično nepogrešljiv, sva morala iti v bolnico, nato še v lekarno, kjer smo nakupili vse potrebno za naše fante, ki jih pestijo prebavne težave. Le z pozitivnimi mislimi gremo naprej, in da nam zdravje služi še do konca prvenstva. Jutri pa nas čaka težka tekma, saj Danci igrajo dober futsal, naši fantje pa so že izmučeni zaradi vseh treh zaporednih težkih tekmah.

Sedaj pa poglejmo izjave:

Gabrijel Kravanja, trener:
Zavedali smo se, kako je bila današnja tekma pomembna in v prvem polčasu smo bili bolj na liniji obrambe ter hitrih protinapadih, ki pa nam žal v prvem polčasu ni uspelo zatresti mrežo. V drugem polčasu pa smo igrali bolj agresivno in napadalno ter vodili z 3 : 1 in tri minute pred koncem tekme pa smo naredili napako in za to smo bili kaznovani z izenačenjem rezultata. Kljub temu sem vesel, da smo drugi v skupini ter da smo uvrstili v osmino finala.

Viler Jović, naj strelec:
Zelo sem bil zadovoljen z obrambo iz prve postave. V napadu smo si premalo ustvarili priložnost. Žal pa mi je tega, da smo pred koncem tekme dobili gol, kjer smo dobili izenačen rezultat, za katerega sem bil zato jaz odgovoren. Jutri nas sicer čaka težka tekma proti Danski, kjer bi z zmago nad njimi potem uvrstili med osem najboljših v Evropi.

Danes ob 19. uri bo tekma osmine finala Slovenije z Dansko.

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Šport

Več