Spleta TV
na voljo v Google Play

06. 06. 2012

Državno prvenstvo gluhih v košarki

Košarka je paradna disciplina na področju športa gluhih in slovenske gluha reprezentanca je močna konkurenca v svetovnem merilu.

DGN Ljubljana je organiziralo državno prvenstvo gluhih v košarki 19. maja 2012 v Kočevju. Upravljavec dvorane je bil pri pripravah na DP v veliko pomoč in je s svojim profesionalnim odnosom pripomogel k prijetnemu vzdušju in dobri izvedbi. Po dolgem premoru se je ponovno zbudil interes za ta tekmovalni šport v društvih. Državno prvenstvo (DP) se je odvijalo v športni dvorani v Kočevju. Na DP so se prijavile štiri ekipe, MDGL je udeležbo odpovedalo v zadnjem trenutku. Tako so bile na DP tri ekipe – DGN Ljubljana, MDGN Velenje in DGN Severne Primorske Nova Gorica.

Po kratkem otvoritvenem nagovoru Janeza Slatinška, predsednika društva DGN Ljubljane, je vse udeležence pozdravila podžupanja občine Kočevje Lilijana Štefanič. Na DP je bila tudi predstavnica športne sekcije DGN Ljubljana, Marta Vavpetič. Delegat tekmovanja je bil podpredsednik Športne zveze gluhih Slovenije,

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Šport

Več