Spleta TV
na voljo v Google Play

12. 11. 2010

Osmina finala: Slovenija - Danska 6:7 (IZJAVE PO TEKMI)

Strelci: Mustafa Buljubašič (3), Sadmir Memić (2) in Marko Šmid (1)

Današnji dan smo v dopoldanskem času izkoristili sprehod po mestu v Zuerichu, nekateri igralci pa so ostali v hotelu ter počivali. Seveda pa so v dopoldanskem času kljub temu, da smo imeli tekmo zvečer ob 19. uri, opravili relaksacijski enourni tek. Stanje pri naših fantih je bilo mirno, a poškodbe pa še vedno pestijo naše igralce, Aleš Škof ima poškodovano koleno, Jelenko Banović stegenske mišice in Saša Lukić pa prebavne motnje.

Poglejmo še izjave:

Simon Špan, vodja odprave:
Današnja tekma je bila zelo pomembna za naše fante, kajti zmaga šteje za napredovanje med osem najboljših v Evropi in s tem uvrstitev v SP gluhih v futsalu, ki bo naslednje leto na Švedskem. Naši, če lahko rečem moji fantje, so danes igrali vrhunski nogomet, zmaga je bila že v naših rokah, a žal niso bili sodniki na naši strani in so mojim fantom prisodili tri rdeče kartone. Vilerju Joviću dva rumena nato rdeči karton, Saši Lukiću en rumen, nato rdeči in Bobanu Vučetiću pa kar rdeči karton. Kljub temu so fantje še naprej borili in sicer v prvem polčasu je bil rezultat izenačen 1:1, v drugem polčasu pa smo vodili 3:1 in na koncu smo dobili izenačen rezultat 4:4. Po podaljšku pa je zmaga pripadala Danski. Zelo težko mi je bilo, še posebej za moje fante, ki so želeli napredovati v četrtfinale. Sedaj smo z mislimi na uvrstitev na deveto mesto. Pred našo tekmo sem si ogledal tekmo med Italijo in Bolgarijo, kjer so Italijani kot favoriti izgubili proti Bolgariji le za gol razlike. Iskreno čestitam mojim fantom za današnjo tekmo.

Igralec dneva Sadmir Memić:
Na današnji tekmi proti Danski sem pričakoval zmago, a po sodniški napaki smo izgubili. Po izključitvi Vilerja Jovića, Saša Lukića in Bobana Vučetića sem dal vse od sebe, da poskušamo igrati tako kot smo znali, z izključitvijo ključnih igralcev. Fortuna sreče nam ni bila naklonjena, čeprav sem dal dva gola, tri pomembne obrambe in asistenco. Čestitam Dancem za dobro igro. Sedaj se bomo borili do konca za deveto mesto.

Čaka nas tekma, kjer bomo igrali proti Srbiji za uvrstitev med 9. do 16. mesta.

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Šport

Več