Spleta TV
na voljo v Google Play

24. 07. 2023

Podjetniška šola za osebe z izgubo sluha

Pojavila se je izjemna priložnost, ki jo želimo deliti z vami! Predstavljamo vam brezplačno podjetniško šolo, namenjeno osebam z izgubo sluha, ki jo izvaja Inkubator Sežana

Ta posebna podjetniška šola je ustvarjena z namenom, da osebam z izgubo sluha omogoči pridobivanje dragocenih znanj in veščin na področju podjetništva. Inkubator Sežana, priznan center za podjetništvo, bo poskrbel za izvajanje programa, ki vključuje strokovne predavatelje, praktične vaje in dragocene vire.

Nudimo vam izjemno priložnost, da se naučite ključnih veščin, ki vam bodo pomagale na vaši samostojni podjetniški poti. Ne glede na to, ali že imate svojo poslovno idejo ali pa si želite pridobiti nove, vam bo ta šola omogočila razvoj in uresničitev vaših ciljev. Potekala bo 22. in 23. 9. 2023.

Pridružite se tej navdihujoči podjetniški pustolovščini! Kliknite tukaj: https://inkubator.si/kreativni-start-up-program-2023/, da izveste več o programu in se prijavite. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za rast, učenje in povezovanje z drugimi podjetniškimi vizionarji z izgubo sluha.
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Oglasi

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Zanimivo

Več