Spleta TV
na voljo v Google Play

08. 05. 2017

Fotografski ex-tempore Nova Gorica 2017

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije, Društvo gluhih in naglušnih Severne Primorske in Ažmurk, zavod za razvoj kulturnih dejavnosti ranljivih skupin organizirajo fotografski ekstempore Nova Gorica 2017, v okviru katerega bo izpeljan tudi prvi fotografski ekstempore oseb z okvaro sluha.

Dogodek bo v soboto, 20. maja 2017 na Erjavčevi ulici 45 (za trgovino Leone) v Novi Gorici.  Na ekstemporu lahko sodelujejo poklicni ali ljubiteljski fotografi z okvaro sluha, ki se lahko prijavijo preko matičnega društva gluhih in naglušnih. Vsako društvo lahko prijavo do 4 fotografe.

Razglasitev rezultatov bo predvidoma meseca septembra v počastitev mednarodnega dneva gluhih, skupaj z otvoritvijo razstave nagrajenih in najboljših del.

Dodatna pravila glede ekstempora so obrazložena na prijavnici. Prosimo, da jih pred prijavo preberete in se z njimi seznanite.

Prijave sprejema Društvo gluhih in naglušnih Severne Primorske do petka 12. maja 2017 z izpolnjeno prijavnico po elektronski pošti na dgnsp@siol.net.

VABILO na fotografski ekstempore Nova Gorica 2017

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Kultura

Več