Spleta TV
na voljo v Google Play

16. 12. 2016

Nova ponudba Telekoma Slovenije

V Telekomu Slovenije smo poiskali najustreznejšo rešitev za vse naročnike, ki smo jih migrirali iz paketov Gluhi v novi paket Gluhi A. Glede nato, da paket ne ustreza vsem uporabnikom, predvsem cenovno občutljivim, smo le njim ponudili rešitev v paketu Enostavni A z 30% popustom na mesečno naročnino za obdobje 12 mesecev ter brezplačno menjavo paketa. Za omenjen segment bomo v letu 2017 pripravili ustreznejšo rešitev.

Mesečna naročnina paketa Enostavni A je sicer 12,95 EUR, z upoštevanim popustom bo mesečna naročnina znašala 9,06 € z DDV, paket vsebuje 500 enot, ki jih uporabnik porabi po svoje. V primeru, da uporabnik združi se fiksne in mobilne storitve, bo cena paketa nižja še za 2€ (link: http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/paketi/vsi-paketi/paketi-mobitel-enostavni)

Pogoji za koriščenje 30% popusta na mesečno naročnino paketa Enostavni A za obdobje 12 mescev in brezplačno spremembo iz paketa Gluhi A v Enostavni A:

  • lahko koristijo naročniki, ki imajo paket Gluhi A in so imeli pred migracijo enega od paketa Gluhi (Paket Gluhi in Gluhi plus),
  • spremembo nam javite najkasneje do konca januarja 2017, in sicer se izpolni obrazec za sprememb naročniškega paketa (obrazec v prilogi)
  • v prilogi izpolnjen in podpisan obrazce nam (skenirane) pošljite na mail Andrej.Bozic-kp@telekom.si ali katja.kunaver@telekom.si ali po navadni pošti na Andrej Božič, Vojkova 78 b, 1000 Ljubljana ali Katja Kunaver, Vojkova 78b, 1000 Ljubljana

Za dodatne informacije sva vam na voljo:

Tu lahko dobite obrazec za spremembo paketa: Obrazec za spremembo naročniškega paketa
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več