Spleta TV
na voljo v Google Play

19. 02. 2020

Sanja Debevec in Marino Kegl najboljša športnika med invalidi v Mariboru

V Mariboru so se sinoči poklonili največjim športnim uspehom preteklega leta. Na področju športa invalidov sta bila izbrana Sanja Debevec za dosežke v bowlingu in odbojki ter tenisač Marino Kegl za osvojeno peto mesto na svetovnem prvenstvu gluhih v tenisu. Izpostavljena sta bila Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor in moška ekipa balinarjev Medobčinskega društva delovnih invalidov Maribor.

Za naj športnico in športnika Maribora 2019 med posamezniki sta bila ponovno izbrana smučarka Ilka Štuhec in taekwondoist Ivan Trajković. Med ekipami sta na vrhu ostali ekipi Nogometnega kluba (NK) Maribor in Odbojkarskega kluba Nova KBM Branik.

Slovesna prireditev, na kateri nagrade delijo že od leta 1973, je potekala v hotelu Habakuk. Navzoče sta pozdravila župan mesta Maribor Aleksander Saša Arsenović in podpredsednik OKS Tomaž Barada. Naj športnica in športnik ter naj ženska ekipa se zaradi športnih obveznosti niso uspeli udeležiti sinočnjega dogodka. Tako so na odru prevladovali nogometaši z Marcosom Tavaresom na čelu.

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Šport

Več