Spleta TV
na voljo v Google Play

10. 04. 2020

Preobrazba življenjskega stila, 1. del

Serija oddaj Preobrazba življenjskega stila obsega 15 epizod. V oddajah nastopata naša novinarja Andrej in Valerija, ki sta se podala na zahtevno pot preobrazbe telesa in vsakodnevnih življenjskih navad. Trenirala sta pod vodstvom Eduarda Žalarja, ki se že vse življenje posveča izboljšanju človekove fizične in psihične pripravljenosti skozi vadbo in prehrano in je pri tem zelo uspešen.

V prvem delu boste spoznali Valerijo in Andreja. Zaupala vam bosta njun življenjski stil in njune navade, ki so z leti privedle do prevelike telesne teže in poslabšanja zdravja. Obenem bo nastopil tudi njun vaditelj na poti preobrazbe, Eduard Žalar - Edo. Vsi trije se bodo srečali prvič. Časa ni dosti, dela pa je veliko! Valerija je po dveh porodih poizkusila že vsaj 10 diet, a brez uspeha. Andrej pa je podlegel okoliščinam stresa na delovnem in osebnem področju. Samo v 4 letih se je zredil za 50 kilogramov na skupno 120 kilogramov. Oba kandidata sta se navadila na precej bližnic, še posebej glede hrane. Precej sta zanemarila tudi gibanje in rekreacijo. Eduardu oba predstavljata izziv, ki ga je sicer vajen. Vse pa je odvisno od njune volje in želje po tem, da izkoreninita slabe navade, ki sta jih pridobila skozi vsa leta in spremenita svoj življenjski stil!

Valerija in Andrej predstavljata problem današnje družbe. Vse več ljudi je nagnjenih k debelosti in težavam z zdravjem, ravno zaradi vse hitrejšega življenjskega ritma in pomanjkanja informacij o tem, kako, kljub vsemu, ostati zdrav in vitalen.

Pri vsem tem pa je najboljše, da lahko posledice vseh let nezdravih navad odpravite! Kako spet postati vitalen, postaven, dobiti samozavest in izboljšati svoje možnosti za pridobitev partnerja... Vse to boste izvedeli v naši seriji, kjer boste slišali navodila zdravnikov, psihologa, drugih strokovnjakov in vseskozi prisotnega strokovnjaka za telesno vadbo in prehrano »Edota«. Ves proces preobrazbe pa boste spremljali skozi doživetje Valerije in Andreja. Kakšen je bil rezultat njune preobrazbe življenjskega stila in njunih teles, si oglejte v naših serijah. Prvo si lahko ogledate že danes, nato pa si poglejte nadaljevanja vsako sredo!

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Zanimivo

Več